Brilliant Cleaning

София, България

info.brilliantcleaning23@gmail.com

Разликите между дълбоко почистване и стандартно почистване

стандартно почистване

Преди да се обадите на почистваща фирма, за да поискате услуга за почистване, трябва да знаете разликите между дълбоко почистване и стандартно почистване, тъй като те не са съвсем еднакви. 

Какво прави стандартното почистване различно

След като поискате услуга и изберете редовно почистване, услугата, която получавате, се състои от прости задачи за почистване. Обикновено стандартните услуги за почистване струват по-малко. Но рутинното почистване се фокусира върху поддържането на оформлението на Вашия дом или офис и се основава на график. Графикът варира в зависимост от Вашите нужди. Например, офисна сграда може да се нуждае от почистване само веднъж на всеки две седмици или месеци.

Какво включва стандартното почистване?

Стандартни диапазони за почистване въз основа на нуждите и наличността на графика. Дълбокото почистване и стандартът обаче са относително сходни. Въпреки че не са идентични, стандартното почистване не оставя съществени задачи. Основната разлика е, че единият върши по-подробна и екстремна работа от другия.

Някои от нещата, които стандартното почистване включва, са:

  • Избърсване на повърхности от прах – това включва всички осветителни тела, прозорци и уреди.
  • Почистване и дезинфекция на бани, офис помещения, стаи и др.
  • Премахване на нежелани бактерии от повърхности, склонни към натрупване на влага.

Какво отличава дълбокото почистване?

Дълбокото почистване обръща повече внимание на детайлите, отколкото стандартното почистване. По време на дълбоко почистване, чистачките ще завършат по-обширен списък от задачи, изпълнени с търговска сграда или дом, за да поддържат околната среда чиста за работници и семейство.

Докато правим дълбоко почистване, ние се фокусираме върху избърсването на всяка повърхност два пъти и гарантираме, че всичко в рамките на разстояние за ходене и хващане на ръцете ще бъде дезинфекцирано. Имайте предвид, че дълбоките почиствания струват повече, но те също така обръщат повече внимание на детайлите при почистване в сравнение със стандартните процедури за почистване.

Кога трябва да почистите дълбоко?

Всяка ситуация е уникална и най-доброто време за извършване на задълбочено почистване е, когато започне нов сезон. Препоръчваме да правите дълбоко почистване веднъж на всеки шест месеца до една година. 

Възползвайте се от нашата услуга за абонаментно почистване.

Последни публикации

почистването на офиси
Почистването на офиси: Какво трябва да знаем?

Осигурете чист и уютен офис Почистването на офиси е важна […]

Вижте повече
почистване на мокет
Какво е важно да знаем когато почистваме мокет

Преди да започнеш почистване на мокет Когато създавате план за […]

Вижте повече
дълбоко почистване на килим
4 трика за дълбоко почистване на вашия килим

Ако вашият килим изглежда износен, следвайте нашите съвети за най-добрите […]

Вижте повече