Brilliant Cleaning

София, България

info@brilliant-cleaning.bg

Съвети за премахване на целия прах след строителство

Почистването на прах

Почистването на прах от част от новата строителна площадка може да Ви помогне да спестите време и енергия. Не само това, но и може да предотврати циркулирането на прах след преместване на мебели във сградата и улавяне на праха във въздуховодите.

Следвайте нашите съвети за премахване на целия прах след строителството. Тези съвети могат да помогнат за подобряване на цялостните методи за почистване на Вашия проект след строителството.

Започнете отгоре

Първо, съсредоточете се върху горната част на списъка си и си проправете път надолу, като първоначално изсмучете колкото е възможно повече прах. Първо с вакуумиране премахвате много прах. Започвайки от тавана, почиствайте первазите и рамките на вратите едновременно. Ако има вентилатор на тавана или други осветителни тела, направете бърз вакуум и на тях. Не забравяйте да прашите всички други тела, които са по -близо до земята, като цветя и електроника. След като приключите с почистването, почистете същите области със сапун и топла вода. Влажните кърпи могат да поемат останалия прах.

Работете внимателно по подовете

Подовата повърхност, която имате, определя как трябва да почистите прахта след строителството. Подови настилки с килими могат да задържат много прах, но вакуумът лесно може да го вземе с удължител за четка за прах. Парочистачката е друг добър вариант за дълбоко почистване и методът изхвърля почти никакъв прах във въздуха. Ако работите с под с твърда повърхност, метлата или вакуумът биха работили добре – след това използвайте моп за прах, за да вземете това, което е останало на пода.

Почистете каналите

След като почистите подовете, уверете се, че всичко във въздуховодите се почиства. Отворете вентилационните отвори и отстранете праха, който е преминал през филтрите. След като приключите с почистването на прах, сменете всички замърсени филтри с чисти.

Следването на тези съвети за премахване на целия прах след строителството е едно от най-добрите неща, които трябва да направите, за да поддържате циркулацията на въздуха във Вашия дом или офис. Ако не почистите замърсяванията, рискувате семейството или Вашите работници да развият здравословни проблеми. Ако имате нужда от услуги за почистване след строителството, ние от Brilliant-cleaning, можем да осигурим цялостно почистване след строителство, което да отговаря на стандартите за здраве и безопасност.

За повече информация относно други подходящи почистващи услуги като почистване след строителство, свържете се с нас на телефон 0885 787 821 или ни изпратете запитване на info@brilliant-cleaning.bg. 

Последни публикации

пране на дивани
Пране на дивани

Какво трябва да знаем за процеса по пране на дивани? […]

Вижте повече
почистване на килими
Професионално почистване на килими

С идването на зимата, става време и да извадим килимите. […]

Вижте повече
хлебарки
Почистване на дома от хлебарки

Топлината е една от основните причини, които помагат на хлебарки […]

Вижте повече