Brilliant Cleaning

София, България

info.brilliantcleaning23@gmail.com

Абонаментно почистване

абонаментно почистване

При ежедневните дейности и ангажименти обикновено е трудно да бъдат балансирани с качествено почистване на дома или офиса. Преминете почистването на следващото ниво с нашата услуга за абонаментно почистване. С нея Вие си гарантирате чистота в дома или офиса за целият период на абонамента.

Абонаментното почистване е практика, която се извършва периодично и включва редовно почистване на дома или офисното пространство.

Тази услуга се предлага от множество компании за почистване и е предназначена да осигури поддръжка на чистотата и подредеността на жилищното или работното място на клиента. Абонаментното почистване обикновено се извършва с определена периодичност, като седмично, двуседмично или месечно, в зависимост от нуждите и предпочитанията на клиента.

Абонаментно почистване 2

Когато се предлага абонаментно почистване, обикновено се установява график на посещенията на почистващия персонал, както и обхватът на услугите, които ще бъдат извършвани.

Това може да включва почистване на всички стаи в дома или на определени зони, като например кухнята, банята, спалнята и дневната. В офисните сгради абонаментното почистване често включва почистване на работни площи, кухненски кътове, санитарни помещения и други общи зони.

Абонаментно почистване 1

Предимствата на абонаментното почистване включват поддържане на постоянна чистота и хигиена в дома или на работното място, освобождаване на време за клиента, като се позволява на професионалния персонал да се грижи за тези задачи, както и постигане на по-здравословна и приятна среда за живеене или работа.

Клиентите често избират абонаментното почистване заради удобството, ефективността и качеството на услугата, която получават на редовни интервали.

За разлика от еднократните почиствания

при които може да накарате няколко почистващи фирми да посетят дома Ви с течение на времето, с нашия редовен план за абонаментно почистване ще спестите време, усилия, но и средства.

Професионална услуга абонаментно почистване

Услугата се състои в регулярно посещение на дома или работните пространства от нашите професионални хигиенисти. Те полагат експертна грижа за хигиената и резултати както в работните помещения, така и в кътчетата, обособени за почивка.

Нашите услуги са 100% екологични, защото използваме почистващи препарати без алергени и токсини, така че да са в безопасност около Вашите близки и домашни любимци.

Услугата включва:

  • Обезпрашаване на всички видими повърхности.
  • Почистване на санитарни помещения.
  • Изхвърляне на отпадъци.
  • Прахосмучене или помитане и измиване на под.
  • Обиране на паяжини.

Професионална услуга абонаментно почистване Brilliant-cleaning

Искате последователна и надеждна поддръжка при почистване? Регистрирайте се за нашата месечна услуга за абонаментно почистване.

Лесен и удобен процес от началото до края, просто позвънете на телефон 📞 0885276777 или ни изпратете запитването си на brilliant.cleaning.bg@gmail.com.

Почистването се извършва с препарати, материали и оборудване осигурени от фирма „Brilliant cleaning”

Разгледайте услугата ни за еднократно основно почистване.

Абонаментно почистванеУслугата се състои в регулярно посещение на дома или работните пространства от нашите професионални хигиенисти. Те полагат експертна грижа за хигиената и резултати както в работните помещения, така и в кътчетата, обособени за почивка.
Важно е да знаетеНашите услуги са 100% екологични, защото използваме почистващи препарати без алергени и токсини, така че Вашите близки и домашни любимци да са в безопасност.
Използвайте нашите услуги за
  • Обезпрашаване на всички видими повърхности.
  • Почистване на санитарни помещения.
  • Изхвърляне на отпадъци.
  • Прахосмучене или помитане и измиване на под.
  • Обиране на паяжини.
Огледа на помещениятаЕ напълно безплатен! 
Райони, които покриваме София, Пловдив, Пазарджик и Асеновград.

Често задавани въпроси

Последни публикации

почистването на офиси
Почистването на офиси: Какво трябва да знаем?

Осигурете чист и уютен офис Почистването на офиси е важна […]

Вижте повече
почистване на мокет
Какво е важно да знаем когато почистваме мокет

Преди да започнеш почистване на мокет Когато създавате план за […]

Вижте повече
дълбоко почистване на килим
4 трика за дълбоко почистване на вашия килим

Ако вашият килим изглежда износен, следвайте нашите съвети за най-добрите […]

Вижте повече