Brilliant Cleaning

София, България

info@brilliant-cleaning.bg

Абонаментно почистване

абонаментно почистване

При ежедневните дейности и ангажименти обикновено е трудно да бъдат балансирани с качествено почистване на дома или офиса. Преминете почистването на следващото ниво с нашата услуга за абонаментно почистване. С нея Вие си гарантирате чистота в дома или офиса за целият период на абонамента.

За разлика от еднократните почиствания

при които може да накарате няколко почистващи фирми да посетят дома Ви с течение на времето, с нашия редовен план за абонаментно почистване ще спестите време, усилия, но и средства.

Професионална услуга абонаментно почистване

Услугата се състои в регулярно посещение на дома или работните пространства от нашите професионални хигиенисти. Те полагат експертна грижа за хигиената и резултати както в работните помещения, така и в кътчетата, обособени за почивка.

Нашите услуги са 100% екологични, защото използваме почистващи препарати без алергени и токсини, така че да са в безопасност около Вашите близки и домашни любимци.

Услугата включва:

 • Обезпрашаване на всички видими повърхности.
 • Почистване на санитарни помещения.
 • Изхвърляне на отпадъци.
 • Прахосмучене или помитане и измиване на под.
 • Обиране на паяжини.

Професионална услуга абонаментно почистване Brilliant-cleaning

Искате последователна и надеждна поддръжка при почистване? Регистрирайте се за нашата месечна услуга за абонаментно почистване.

Лесен и удобен процес от началото до края, просто позвънете на телефон 📞 0885 787 82 или ни изпратете запитването си на brilliant.cleaning.bg@gmail.com.

Почистването се извършва с препарати, материали и оборудване осигурени от фирма „Brilliant cleaning”

Разгледайте услугата ни за еднократно основно почистване.

Абонаментно почистванеУслугата се състои в регулярно посещение на дома или работните пространства от нашите професионални хигиенисти. Те полагат експертна грижа за хигиената и резултати както в работните помещения, така и в кътчетата, обособени за почивка.
Важно е да знаетеНашите услуги са 100% екологични, защото използваме почистващи препарати без алергени и токсини, така че Вашите близки и домашни любимци да са в безопасност.
Използвайте нашите услуги за
 • Обезпрашаване на всички видими повърхности.
 • Почистване на санитарни помещения.
 • Изхвърляне на отпадъци.
 • Прахосмучене или помитане и измиване на под.
 • Обиране на паяжини.
Огледа на помещениятаЕ напълно безплатен! 
Райони, които покриваме София, Пловдив, Пазарджик и Асеновград.

Често задавани въпроси

Ежедневните дейности и ангажименти обикновено е трудно да бъдат балансирани с качествено почистване на дома или офиса. Нашата услуга за абонаментно почистване е Вашето решение!  С нея Вие си гарантирате чистота в дома или офиса за целия период на абонамента.

Услугата се състои в регулярно посещение на дома или работните пространства от нашите професионални хигиенисти. Те полагат експертна грижа за хигиената както в работните помещения, така и в кътчетата, обособени за почивка. Нашите услуги са 100% екологични, защото използваме почистващи препарати без алергени и токсини. Цената зависи от броя на посещенията и квадратурата – колкото по-голяма е тя, толкова по-ниска е цената.  

Абонаментното почистване се извършва със сключване на договор най-малко за 1 година – когато даден клиент сключи договор с нас, самия офис както и служителите ползват преференциални цени. Ако някой от служителите се възползва от нашите услуги за частен имот, то той ползва преференциални цени.

 • Обезпрашаване на всички видими повърхности;
 • Почистване на санитарни помещения;
 • Изхвърляне на отпадъци;
 • Прахосмучене и измиване на под.
Оценете ни!
[Общо: 10 Средно: 1.7]

Последни публикации

почистване на килими
Професионално почистване на килими

С идването на зимата, става време и да извадим килимите. […]

Вижте повече
хлебарки
Почистване на дома от хлебарки

Топлината е една от основните причини, които помагат на хлебарки […]

Вижте повече
Почистване на под
Почистване на под

Предоставяме качествени услуги за почистване на под на конкурентна цена. […]

Вижте повече