Brilliant Cleaning

София, България

info.brilliantcleaning23@gmail.com

Почистване и дезинфекция

почистване и дезинфекция

Пандемията от коронавирус доведе до необходимостта от предприемане на допълнителни стъпки за защита на здравето и безопасността на Вашите служители, сътрудници и клиенти. Нашата услуга за почистване и дезинфекция са отговор на епидемията от корона вирус във Вашата организация. Спестява ценно време и най-вече Ви позволява да се намесите бързо, за да предотвратите разпространението на инфекции и вируси.

Здравето и безопасността на нашите клиенти и служители остават наш приоритет

Професионална услуга почистване и дезинфекция

Нашият екип от експерти следва строги протоколи за безопасност, за да гарантира пълна защита. Професионалните услуги за почистване и дезинфекция се извършват чрез физическо избърсване на повърхности за почистване и отстраняване на видими замърсявания.

Нашият дезинфектант не съдържа агресивни химикали и няма добавен аромат или парфюм. Доказано е, че дезинфектантът елиминира широк спектър от микроби. Като бактерии и вируси от твърди, непорести повърхности. Включително супербактерии като MRSA и SARS-CoV-2, причинител на COVID-19. Нашето оборудване ни позволява да покрием напълно повърхностите, без да ги насищаме.

Чрез дезинфекция се предотвратява разпространението на заразни заболявания

Професионална услуга почистване и дезинфекция Brilliant cleaning

и е задължителна в заведенията, производството на хранителни продукти, хотелите и т.н. Когато дезинфекцираме помещения или открити пространства, ние използваме препарати, които напълно унищожават наличните на съответното място патогени. Като в същото време не избелват тъкани и не увреждат мебели и техника.

Професионалното дезинфекциране е пръскане, като по този начин препаратът достига навсякъде и унищожава всички нежелани микроорганизми. Които към този момент са налични в помещението.

Лесен и удобен процес от началото до края, просто позвънете на телефон 📞 0885276777 или ни изпратете запитването си на brilliant.cleaning.bg@gmail.com.

Разгледайте услугата ни за еднократно основно почистване.

Често задавани въпроси

Последни публикации

почистването на офиси
Почистването на офиси: Какво трябва да знаем?

Осигурете чист и уютен офис Почистването на офиси е важна […]

Вижте повече
почистване на мокет
Какво е важно да знаем когато почистваме мокет

Преди да започнеш почистване на мокет Когато създавате план за […]

Вижте повече
дълбоко почистване на килим
4 трика за дълбоко почистване на вашия килим

Ако вашият килим изглежда износен, следвайте нашите съвети за най-добрите […]

Вижте повече