Brilliant Cleaning

София, България

info.brilliantcleaning23@gmail.com

Почистване на прозорци

Почистване на прозорци

Вашият дом е мястото, където инвестирате по-голяма част от времето си със семейството и приятелите.

Защо не озарите вътрешността на дома си и не го направите уютно и по-привлекателно място, като се възползвате от услугата за професионално почистване на прозорци.

Професионалните услуги могат да подобрят вида на Вашия дом

Професионална услуга почистване на прозорци Brilliant-cleaning

Предлагаме както външно и вътрешно почистване, така и под налягане. За да премахнем упорити петна и следи от прозорците, използваме специализирани водни помпи с високо налягане, които премахват мухъл, мръсотия и прах, но и достигат до труднодостъпни места.

Препоръчваме почистване на прозорци на всеки шест месеца

Това е важна част от поддръжката на прозореца, тъй като предотвратява натрупването на мръсотия. Както и трайни повреди по повърхността му.

Професионална услуга почистване на прозорци

Едно от най -добрите предимства на професионалните услуги за почистване на прозорци е, че те ще помогнат за удължаване на живота им. Дори най-качествените прозорци няма да издържат вечно и това е особено вярно, ако не са поддържани правилно.

Нашите услуги за почистване на прозорци със сигурност ще накарат дома Ви да блести както отвътре, така и отвън.

Обадете се на 📞 0885276777, Brilliant-cleaning ще почистим Вашите прозорци бързо, качествено и на достъпни цени!

Разгледайте и услугата ни за почистване на щори.

Услугата включва Премахване на упорити петна и следи по прозорците, мухъл, мръсотия и прах, измиване на комарници, прахосмукиране или измиване на ламелни щори.
Brilliant-cleaning почистваПрозорци и дограми в офиса и бизнес сграда, апартамент или къща.
Предимства при професионалното почистванеБързина, коректност и висок професионализъм. За постигане на брилянтни резултати, ние си служим единствено с професионална техника и висок клас препарати. 
Огледа на помещениятаЕ напълно безплатен!
Райони, които покриваме София, Пловдив, Пазарджик и Асеновград.

Често задавани въпроси

Професионални съвети за почистване на прозорци и витрини

Как да почистим прозорците и витрините най-добре

  1. Напълнете кофата до около половината или малко по-малко със студена вода. Горещата вода ще накара водата да се изпари твърде бързо. Поставете няколко струи препарат във водата и нанесете препарата директно върху мокрия моп.
  2. Разтрийте мокрия моп (по който има препарат) върху прозореца. Разтъркайте го добре, за да сте сигурни, че цялата мръсотия е разтворена. Това е моментът да изстържете всички упорити следи със скрепера. Ако трябва да използвате скрепера, уверете се, че прекарвате острието само в посока напред, т.е. не стържете назад – това може да причини драскотини.
  3. Сега пригответе чистачката. Да приемем, че работите с дясна ръка. Хванете дръжката на чистачката в дясната си ръка с палец по средата между горната и страничната част. Когато го поставите върху стъклото, искате да го поставите под правилния ъгъл.

Също така трябва да имаме правилното количество натиск върху стъклото. Наистина можете да ппостигнете това само с опит. Твърде лек- няма да събере цялата вода, твърде силен ще бъде трудно да се движи. Опитайте се да поддържате постоянен натиск през цялото време.

  • Сега сте готови да почистите водата от стъклото с чистачката. Започнете от горния ляв ъгъл и прокарайте змия надолу по прозореца. Уверете се, че отивате точно до краищата. С малко практика ще можете да се справите с това, без да остават следи от вода в средата на прозореца.
  • Почти невъзможно е да почистите прозорец или витрина, без да се налага да избършете краищата. Дори професионалистите обикновено трябва да направят това! Тук се намесва кърпата от микрофибър. Работи страхотно, за да се отървете от тези водни следи навсякъде по стъклото. Използвайте я суха. Можете просто да я поставите в пералнята, когато е твърде мокра или мръсна.
  • Използвайте кърпата, за да избършете водата, разлята върху перваза на прозореца и пода.
  • Съвет – обикновено не използвам кърпи от микрофибър, за да избърша долната част на рамката на прозореца, защото това ще я замърси много бързо. Използвайте обикновена кърпа за тази област.
  • Ако има някакви други следи, като например малки следи от насекоми или мръсни следи от пръсти, които не са напълно заличени, изтъркайте ги с чистата част от кърпата от микрофибър или започнете отново с мопа.

Това е! Прозорците и витрините Ви ще изглеждат фантастично!

Сега направете същото от двете страни на всички прозорци и витрини, които искате да почистите.

Вече имате знание как да постигнете перфектно почистване на вашите прозорци и витрини.

Последни публикации

почистването на офиси
Почистването на офиси: Какво трябва да знаем?

Осигурете чист и уютен офис Почистването на офиси е важна […]

Вижте повече
почистване на мокет
Какво е важно да знаем когато почистваме мокет

Преди да започнеш почистване на мокет Когато създавате план за […]

Вижте повече
дълбоко почистване на килим
4 трика за дълбоко почистване на вашия килим

Ако вашият килим изглежда износен, следвайте нашите съвети за най-добрите […]

Вижте повече