Brilliant Cleaning

София, България

info.brilliantcleaning23@gmail.com

Почистване на щори

Почистване на щори

Ние разбираме, че различните видове щори имат различни изисквания за почистване и поддръжка. Поради което, специално приспособяваме нашето професионално почистване на щори, за да постигнем безупречни резултати.

Задълбочено почистване на вътрешни и външни щори

Много собственици предпочитат щори пред завеси, съчетавайки елегантността на имота си с избор на интериорен дизайн. Но може да бъде разочароващо да се опитвате да поддържате тези елементи чисти. Ето защо Brilliant-cleaning е на разположение, за да осигури превъзходно почистване на щорите.

Щорите се перат със специален антистатичен почистващ препарат и се оставят с фино, восъчно покритие, за да се гарантира, че редовното, рутинно избърсване на праха ще ги поддържа чисти, докато не дойде време за следващото им почистване.

Използваме специална машина

за нанасяне на смес от гореща вода и препарат върху тъканта. Това ефективно разхлабва натрупания прах от щорите. И докато това се случва, дюзата почти едновременно изсмуква мръсотията от щората, извличайки 95% влага заедно с всички отделени антисанитарни средства.

Професионална услуга почистване на щори от Brilliant-cleaning

След това почистваме щорите отзад и отпред по старомодния начин. Чрез внимателно оглеждане, оставяйки Вашите щори възстановени, съживени и ухаещи на свежест!

Обадете се на 📞 0885276777, Brilliant-cleaning ще почистим Вашите щори бързо, качествено и на достъпни цени!

Разгледайте и услугата ни за почистване на прозорци.

Причини да почиствате щорите С времето върху щорите се натрупват прах, косми и други типове замърсявания. Те могат да предизвикат различни алергии и болести. Поради тези причини е препоръчително да почиствате щорите си редовно. 
Типове щори, които подлежат на почистване Всеки тип щори подлежат на почистване. Без значение дали са вътрешни или външни, както и материала от който са изработени. Важно е да знаем, че различните видове щори имат различни изисквания за почистване и поддръжка.
Етапи на почистване на щориПърво се нанася разтвор от препарат и вода върху щорите. Второ, с помощта на специална машина, се изсмуква мръсотията. Най-накрая, почистваме щорите отзад и отпред по старомодния начин.
Почистване на щори от Brilliant-cleaningЗа постигане на безупречни резултати, специално приспособяваме нашето професионално почистване на щори. Задълбочено почистваме всякакъв вид щори. Обадете се на телефон 0885276777, Brilliant-cleaning ще остави Вашите щори възстановени, съживени и ухаещи на свежест!

Често задавани въпроси

Последни публикации

почистването на офиси
Почистването на офиси: Какво трябва да знаем?

Осигурете чист и уютен офис Почистването на офиси е важна […]

Вижте повече
почистване на мокет
Какво е важно да знаем когато почистваме мокет

Преди да започнеш почистване на мокет Когато създавате план за […]

Вижте повече
дълбоко почистване на килим
4 трика за дълбоко почистване на вашия килим

Ако вашият килим изглежда износен, следвайте нашите съвети за най-добрите […]

Вижте повече