Brilliant Cleaning

София, България

info@brilliant-cleaning.bg

Почистване на щори

Почистване на щори

Ние разбираме, че различните видове щори имат различни изисквания за почистване и поддръжка. Поради което, специално приспособяваме нашето професионално почистване на щори, за да постигнем безупречни резултати.

Задълбочено почистване на вътрешни и външни щори

Много собственици предпочитат щори пред завеси, съчетавайки елегантността на имота си с избор на интериорен дизайн. Но може да бъде разочароващо да се опитвате да поддържате тези елементи чисти. Ето защо Brilliant-cleaning е на разположение, за да осигури превъзходно почистване на щорите.

Щорите се перат със специален антистатичен почистващ препарат и се оставят с фино, восъчно покритие, за да се гарантира, че редовното, рутинно избърсване на праха ще ги поддържа чисти, докато не дойде време за следващото им почистване.

Използваме специална машина

за нанасяне на смес от гореща вода и препарат върху тъканта. Това ефективно разхлабва натрупания прах от щорите. И докато това се случва, дюзата почти едновременно изсмуква мръсотията, извличайки 95% влага заедно с всички отделени антисанитарни средства.

Професионална услуга почистване на щори от Brilliant-cleaning

След това почистваме щорите отзад и отпред по старомодния начин. Чрез внимателно оглеждане, оставяйки Вашите щори възстановени, съживени и ухаещи на свежест!

Обадете се на 📞 0885 787 82, Brilliant-cleaning ще почистим Вашите щори бързо, качествено и на достъпни цени!

Разгледайте и услугата ни за почистване на прозорци.

Причини да почиствате щорите С времето върху щорите се натрупват прах, косми и други типове замърсявания. Те могат да предизвикат различни алергии и болести. Поради тези причини е препоръчително да почиствате щорите си редовно. 
Типове щори, които подлежат на почистване Всеки тип щори подлежат на почистване. Без значение дали са вътрешни или външни, както и материала от който са изработени. Важно е да знаем, че различните видове щори имат различни изисквания за почистване и поддръжка.
Етапи на почистване на щориПърво се нанася разтвор от препарат и вода върху щорите. Второ, с помощта на специална машина, се изсмуква мръсотията. Най-накрая, почистваме щорите отзад и отпред по старомодния начин.
Почистване на щори от Brilliant-cleaningЗа постигане на безупречни резултати, специално приспособяваме нашето професионално почистване на щори. Задълбочено почистваме всякакъв вид щори. Обадете се на телефон 0885 787 82, Brilliant-cleaning ще остави Вашите щори възстановени, съживени и ухаещи на свежест!

Често задавани въпроси

Последни публикации

пране на дивани
Пране на дивани

Какво трябва да знаем за процеса по пране на дивани? […]

Вижте повече
почистване на килими
Професионално почистване на килими

С идването на зимата, става време и да извадим килимите. […]

Вижте повече
хлебарки
Почистване на дома от хлебарки

Топлината е една от основните причини, които помагат на хлебарки […]

Вижте повече