Brilliant Cleaning

София, България

info@brilliant-cleaning.bg

Пране на матраци

Пране на матраци

Спете по-добре през нощта с професионално пране на матраци от Brilliant-cleaning.

Замисляли ли сте се колко е важна поддръжката на матрака за вашето здраве? Въпреки че може да изглежда невероятно, един матрак без подходяща поддръжка и почистване може да натрупа около сто милиона бактерии, гъбички, акарии и малки организми, които се хранят с мъртва кожа.

Това може значително да повлияе на здравословното ви състояние. Наличието на тези бактерии в матраци, възглавници, дивани и други тапицерии и текстил е отговорно за много алергии, кожни и дихателни проблеми.

Добрият матрак може да бъде значителна инвестиция

Професионална услуга пране на матраци Brilliant-cleaning

Така че това означава, че искате той да издържи възможно най-дълго и да остане свеж, както в деня, в който сте го купили.

С течение на времето горният слой абсорбира мръсотията в различна форма – мъртви клетки на кожата, пот и други телесни течности, които преминават през чаршафите, докато спим и попадат във влакната на матрака. В повечето случаи това остава незабелязано за окото, но микроорганизмите и мръсотията остават заседнали в матрака.

Два пъти годишно е стандартната препоръка, когато става въпрос за това колко често трябва да използвате услугата пране на матраци. Въпреки това, тъй като матраците стават все по-модерни (и по-скъпи), не винаги е лесно да се осигури ефективно пране с помощта на нормално домакинско оборудване.

Специфичният начин на почистване на вашия матрак зависи от неговото състояние, вида на петната и материала, от който е изработен.

Процесът на пране на матраци отнема около 15 минути

През които ще премахнем праховите акари, бактерии, петна, миризми и дори дървеници от матрака, използвайки комбинация от методи. Прилагаме разтвор за почистване с ниска влажност, като използваме суха пара за дълбоко почистване дори на най-мръсните матраци.

Професионална услуга пране на матраци

И накрая, при пране на матраците, професионалната машина извлича влагата и дезинфекцира с инфрачервена топлина, преди да неутрализира останалите миризми. Резултатът е матрак, който се чувства като нов, без необходимост от време за сушене и нулеви химикали, приложени в процеса.

Съвети за поддръжка на матрака

Какво трябва да правите ежедневно:

  1. Отваряйте прозорците преди оправяне на леглото
  2. Проветрявайте помещението за поне 30 минути
  3. Оправяйте леглото като разклащате чаршафите и възглавниците

Седмични практики:

  1. Сменяйте чаршафите на 1-2 седмици
  2. Проверявайте повърхността на матрака за петна
  3. Веднъж месечно – дезинфекцирайте матрака чрез засмукване на влагата

Обадете се на 📞 0885 787 82, ще изперем Вашите матраци бързо, качествено и на достъпни цени!

Вярваме, че чистият матрак е съществена част от щастливия и комфортен дом!

Разгледайте и услугата ни за пране на мека мебел.

Препоръчваме да перете матрака си по-честоС течение на времето горният слой абсорбира мръсотията в различна форма – мъртви клетки на кожата, пот и други телесни течности, които преминават през чаршафите и попадат във влакната на матрака. Акарите са най-често срещаните замърсявания, които не бива да се подценяват.
Период на пране на матракаДва пъти годишно е стандартната препоръка за пране на матраци.
По време на пранетоПремахваме праховите акари, бактерии, петна, миризми и дори дървеници от матрака.
Огледа на помещениятаЕ напълно безплатен!
Райони, които покриваме София, Пловдив, Пазарджик и Асеновград.

Често задавани въпроси

Препоръчваме да почиствате матрака си два пъти годишно за редовна поддръжка. Въпреки това, ако спите с домашни любимци или имате алергии или астма, препоръчваме и повече почиствания годишно. Това ще поддържа значително ниско ниво на микроби и бактерии във Вашия матрак.

Проучвания показват, че редовното почистване на матрака, значително ще намали излагането на алергии към прахови акари. В резултат на това ще намалите симптомите на всяка алергия, която може да имате.

Процесът на почистване зависи от това дали матракът е голям или малък, както и дали ще се пере само от едната страна или от двете. Премахваме праховите акари, бактерии, петна, миризми и дори дървеници от матрака, използвайки комбинация от методи. Прилагаме разтвор за почистване с ниска влажност, като използваме суха пара за дълбоко почистване дори на най-мръсните матраци.

Оценете ни!
[Общо: 20 Средно: 2.7]

Последни публикации

почистване на килими
Професионално почистване на килими

С идването на зимата, става време и да извадим килимите. […]

Вижте повече
хлебарки
Почистване на дома от хлебарки

Топлината е една от основните причини, които помагат на хлебарки […]

Вижте повече
Почистване на под
Почистване на под

Предоставяме качествени услуги за почистване на под на конкурентна цена. […]

Вижте повече