Brilliant Cleaning

София, България

info@brilliant-cleaning.bg

Пране на матраци

Пране на матраци

Спете по-добре през нощта с професионално пране на матраци от Brilliant-cleaning.

Добрият матрак може да бъде значителна инвестиция

така че това означава, че искате той да издържи възможно най-дълго и да остане свеж, както в деня, в който сте го купили.

Професионална услуга пране на матраци Brilliant-cleaning

С течение на времето горният слой абсорбира мръсотията в различна форма – мъртви клетки на кожата, пот и други телесни течности, които преминават през чаршафите, докато спим и попадат във влакната на матрака. В повечето случаи това остава незабелязано за окото, но микроорганизмите и мръсотията остават заседнали в матрака.

Два пъти годишно е стандартната препоръка, когато става въпрос за това колко често трябва да използвате услугата пране на матраци. Въпреки това, тъй като матраците стават все по-модерни (и по-скъпи), не винаги е лесно да се осигури ефективно пране с помощта на нормално домакинско оборудване.

Процесът на почистване отнема около 15 минути

През които ще премахнем праховите акари, бактерии, петна, миризми и дори дървеници от матрака, използвайки комбинация от методи. Прилагаме разтвор за почистване с ниска влажност, като използваме суха пара за дълбоко почистване дори на най-мръсните матраци.

Професионална услуга пране на матраци

И накрая, професионалната машина извлича влагата и дезинфекцира с инфрачервена топлина, преди да неутрализира останалите миризми. Резултатът е матрак, който се чувства като нов, без необходимост от време за сушене и нулеви химикали, приложени в процеса.

Обадете се на 📞 0885 787 82, ще изперем Вашите матраци бързо, качествено и на достъпни цени!

Вярваме, че чистият матрак е съществена част от щастливия и комфортен дом!

Разгледайте и услугата ни за пране на мека мебел.

Често задавани въпроси

Препоръчваме да почиствате матрака си два пъти годишно за редовна поддръжка. Въпреки това, ако спите с домашни любимци или имате алергии или астма, препоръчваме и повече почиствания годишно. Това ще поддържа значително ниско ниво на микроби и бактерии във Вашия матрак.

Проучвания показват, че редовното почистване на матрака, значително ще намали излагането на алергии към прахови акари. В резултат на това ще намалите симптомите на всяка алергия, която може да имате.

Процесът на почистване зависи от това дали матракът е голям или малък, както и дали ще се пере само от едната страна или от двете. Премахваме праховите акари, бактерии, петна, миризми и дори дървеници от матрака, използвайки комбинация от методи. Прилагаме разтвор за почистване с ниска влажност, като използваме суха пара за дълбоко почистване дори на най-мръсните матраци.

Оценете ни!
[Общо: 5 Средно: 5]

Последни публикации

Почистване на под
Почистване на под

Предоставяме качествени услуги за почистване на под на конкурентна цена. […]

Вижте повече
дезинфекция на офиси
Дезинфекция на офиси: колко често е необходимо?

Някои хора смятат, че честото почистване не е необходимо, особено […]

Вижте повече
Почистването на прах
Съвети за премахване на целия прах след строителство

Почистването на прах от част от новата строителна площадка може […]

Вижте повече