Brilliant Cleaning

София, България

info.brilliantcleaning23@gmail.com

Пране на мокети

Пране на мокети

Процесът на пране на мокети е важна стъпка за поддържане на чистотата и хигиената в дома или офисното пространство. Мокетите се използват широко за покриване на подовите повърхности поради тяхната мекота и комфорт, но с времето те могат да съберат много замърсявания като прах, миризми, петна и алергени.

Професионалното пране на мокети е ефективен начин да се премахнат тези замърсявания и да се възстанови свежестта и красотата на текстилната настилка.

Процесът на пране на мокети обикновено включва няколко стъпки. Първо, мокетите се внимателно преглеждат, за да се идентифицират зоните с петна или по-силно замърсяване. След това се прилага специализиран почистващ разтвор, който разгражда и отстранява замърсяванията.

След това мокетите се измиват с вода и се пране с помощта на прахосмукачка с вграден система за изсмукване на влагата. Накрая, мокетите се изсушават, за да се гарантира, че са напълно сухи преди да бъдат върнати на мястото си.

Професионалното пране на мокети не само предоставя по-дълбоко и ефективно почистване, но също така помага за удължаване на живота на мокетите и подобрява качеството на въздуха в помещението. Тази услуга е особено полезна за хора с алергии или дихателни проблеми, тъй като помага за премахване на алергените и други вредни вещества от текстилната настилка.

Когато изберете професионалната услуга за пране на мокети, получавате по-дълбоко чисти, по-бързо съхнещи килими и по-здравословен дом за Вас и Вашето семейство. Премахвайки алергените и подобрявайки качеството на въздуха.

Използваме различни професионални методи за почистване в зависимост от тъканта, от която е изработена Вашата настилка – метод за извличане на гореща вода и метод за сухо почистване.

При нашите услуги използваме метод с ниско съдържание на вода. Което означава, че има по-малък риск от образуване на мухъл и плесен под мокета Ви. Което може да се дължи на прекомерната вода, използвана от повечето препарати за почистване. Ние използваме изцяло натурален, сертифициран разтвор за почистване на мокети и мокетени килими и пътеки. Който не съдържа тежки сапуни или химикали и е напълно безопасен и нетоксичен за Вашето семейство и домашни любимци.

Професионална услуга пране на мокети

Методът на химическо чистене има и две различни вариации

Ето за какво е подходяща всяка от тези техники за почистване:

  • Пране на килими с екстракция с гореща вода – почистването с екстракция с гореща вода е подходящо за повечето видове обикновени килими. Може да се използва върху синтетични (микрофибър, изкуствени, полиестер) и вълнени материали.
  • Сухо пране на килими – сухото почистване има два варианта, сухо пране за почистване на килими и сухо почистване на килими с разтворител. Праховото сухо почистване на килими се използва върху твърди килими, изработени от естествени влакна. Това са морска трева, юта, сизал и др. Разтворителното сухо почистване на килими се използва за скъпи килими и мека мебел, както и завеси от деликатни материали.
Професионална услуга пране на мокети Brilliant-cleaning

Какво включва пране на мокети:

  • извличане на всички видове петна,
  • прах и мърсотия.

Три основни предимства за инвестиране в професионално пране на мокети

Пране на мокети 4

Подобряване на здравословните характеристики на средата

  • Първо, това поддържа тяхната чистота и свежест

Премахвайки праха, миризмите и замърсяванията от ежедневната употреба. Прането на мукети допринася за запазване на техния блясък и красота, като се грижи за текстила,поддържането на дълъгият живот на мукетите, като предотвратява износването и издръжливостта им.Мокетът може да се превърне в дом за алергени, прахови частици и бактерии. Тези замърсители във вашите мокети могат да причинят широк спектър от здравословни проблеми, особено при деца и възрастни хора.

Редовното почистване с прахосмукачка помага за премахване на акари, повърхностни замърсявания и бактерии. Това обаче не е достатъчно. С течение на времето те се натрупват, увеличавайки риска от здравословни проблеми.

  • Подобряване качеството на въздуха

Колкото и странно да звучи, мръсният мокет може да попречи на въздушния поток в дома ви. Тъй като мокетът се задръства с прах, мръсотия и отломки, въздушният поток ще бъде компрометиран. Стаите в дома ви по-скоро стават неприятни и задушни. С чисти мокети вашият дом ще има подобрен въздушен поток и качество на въздуха.

  • Подобряване на вида и усещане на влакната на мокета
Пране на мокети 2

Професионалното почистване на вашия мокет ще ви помогне да подобрите външния вид и усещането на вашия под. С натрупването на мръсотия и прах влакната на мокета стават сплъстени, което прави мокета да изглежда стар и износен, както и да се усеща груб и плосък. 

Обадете се на 📞 0885276777, ще изперем Вашите мокети бързо, качествено и на достъпни цени!

професионално пране на мокети

Разгледайте и услугата ни за пране на матраци.

Eкстракцията при пране на мокетиВпръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета.
Ползи от професионалната услуга пране на мокетиПолучавате по-дълбоко чисти, по-бързо съхнещи мокети / килими и по-здравословен дом за Вас и Вашето семейство, премахвайки алергените и подобрявайки качеството на въздуха.
Ползи от редовното пране на мокетПоради специфичната структура, мокетът има свойството да задържа прах, в който много лесно се развиват болестотворни микроорганизми. Акарите са доказан причинител на респираторни заболявания и са причина за развитието на алергии.
Огледа на помещениятаЕ напълно безплатен! 
Райони, които покриваме Пране на мокети за следните градове: София, Пловдив, Пазарджик и Асеновград.

Често задавани въпроси

Последни публикации

почистването на офиси
Почистването на офиси: Какво трябва да знаем?

Осигурете чист и уютен офис Почистването на офиси е важна […]

Вижте повече
почистване на мокет
Какво е важно да знаем когато почистваме мокет

Преди да започнеш почистване на мокет Когато създавате план за […]

Вижте повече
дълбоко почистване на килим
4 трика за дълбоко почистване на вашия килим

Ако вашият килим изглежда износен, следвайте нашите съвети за най-добрите […]

Вижте повече