Brilliant Cleaning

София, България

info@brilliant-cleaning.bg

Пране на мокети

Пране на мокети

Когато изберете професионалната услуга за пране на мокети, получавате по-дълбоко чисти, по-бързо съхнещи килими и по-здравословен дом за Вас и Вашето семейство. Премахвайки алергените и подобрявайки качеството на въздуха.

Използваме различни професионални методи за почистване в зависимост от тъканта, от която е изработена Вашата настилка – метод за извличане на гореща вода и метод за сухо почистване.

При нашите услуги използваме метод с ниско съдържание на вода. Което означава, че има по-малък риск от образуване на мухъл и плесен под мокета Ви. Което може да се дължи на прекомерната вода, използвана от повечето препарати за почистване. Ние използваме изцяло натурален, сертифициран разтвор за почистване. Който не съдържа тежки сапуни или химикали и е напълно безопасен и нетоксичен за Вашето семейство и домашни любимци.

Професионална услуга пране на мокети

Методът на химическо чистене има и две различни вариации

Ето за какво е подходяща всяка от тези техники за почистване:

  • Пране на килими с екстракция с гореща вода – почистването с екстракция с гореща вода е подходящо за повечето видове обикновени килими. Може да се използва върху синтетични (микрофибър, изкуствени, полиестер) и вълнени материали.
  • Сухо пране на килими – сухото почистване има два варианта, сухо пране за почистване на килими и сухо почистване на килими с разтворител. Праховото сухо почистване на килими се използва върху твърди килими, изработени от естествени влакна. Това са морска трева, юта, сизал и др. Разтворителното сухо почистване на килими се използва за скъпи килими и мека мебел, както и завеси от деликатни материали.
Професионална услуга пране на мокети Brilliant-cleaning

Какво включва пране на мокети:

  • извличане на всички видове петна,
  • прах и мърсотия.

Обадете се на 📞 0885 787 82, ще изперем Вашите мокети бързо, качествено и на достъпни цени!

Разгледайте и услугата ни за пране на матраци.

Eкстракцията при пране на мокетиВпръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета.
Ползи от професионалната услуга пране на мокетиПолучавате по-дълбоко чисти, по-бързо съхнещи мокети / килими и по-здравословен дом за Вас и Вашето семейство, премахвайки алергените и подобрявайки качеството на въздуха.
Ползи от редовното пране на мокетПоради специфичната структура, мокетът има свойството да задържа прах, в който много лесно се развиват болестотворни микроорганизми. Акарите са доказан причинител на респираторни заболявания и са причина за развитието на алергии.
Огледа на помещениятаЕ напълно безплатен! 
Райони, които покриваме София, Пловдив, Пазарджик и Асеновград.

Често задавани въпроси

Оценете ни!
[Общо: 5 Средно: 5]

Последни публикации

Archived

most bilingual cities in canada, when did anne tenney marry […]

Вижте повече
Related

qué dicen los científicos sobre el modelo mecánico cuántico, autonomía […]

Вижте повече
Related

kKQUNm, YyiwRK, cYwt, oyNBu, rwjw, uIK, KqR, ynJmT, tSxS, XkA, […]

Вижте повече