Brilliant Cleaning

София, България

info.brilliantcleaning23@gmail.com

Пране на фотьойл

пране на фотьойл

От небрежното изпускане на чаша за кафе до мръсните лапи на куче върху фотьойла са част от ежедневието. За да поддържате любимите си мебели във формата, услугата пране на фотьойл трябва да стане редовна част от почистването на дома.

Някои тъкани се перат в пералня

така че можете да свалите калъфките на възглавниците и да ги изперете в пералнята си. Други тъкани могат да се почистват на място, като се използват разтвори, препоръчани от производителя на мебелите.

Професионална услуга пране на фотьойл

Нашата професионална услуга е много ефективна и може да накара всеки фотьойл да изглежда напълно свеж, точно в както в деня на закупуването. Защитете Вашата здравословна среда с услугата за пране на фотьойл на Brilliant-cleaning.

Стъпки на процеса на пране:

  1. Предварително почистваме с прахосмукачка преди изпирането, като използваме професионално оборудване за прахосмучене.
  2. Впръскване на почистващ препарат, за разграждане на мазнини, петна и остатъци по повърхността. По този начин извличаме мръсотията, която се е просмукала в тъкните.
  3. Извличане на мръсотията чрез топла вода. Премахваме петна и замърсявания, като изплакваме тъканта, оставяйки Вашия фотьойл да изглежда свеж и чист.
Професионална услуга пране на фотьойл Brilliant-cleaning

Ще изперем Вашите фотьойли от петна, миризми, патогенни микроорганизми и акарии. Резултатът върху Вашите мебели ще е здравословна среда, по-ярки цветове и мека на допир материя.

 Заслужавате най-доброто обслужване и качествено изпиране на меката мебел в дома Ви, ние от Brilliant-cleaning сме на среща!

Обадете се на 📞 0885276777, ще изперем Вашите фотьойли бързо, качествено и на достъпни цени!

Разгледайте и услугата ни за пране на столове.

Причини да изперете професионално фотьойла си Най-често хората избират да изперат фотьойла си за да му придадат по-свеж вид. Друг фактор се оказва липсата на знания и умения. Поради тази причина, се препоръчва професионално почистване на фотьойли и друг тип меки мебели. Чрез професионално почистване на вашия фотьойл, се удължава живота на меката мебел, елиминират се петната и неприятните миризми и се подобрява качеството на въздуха в помещението. 
Етапи на процеса на пране на фотьойлПрането на фотьойли се състой в три основни стъпки. Първо, преди изпирането, фотьойла се почиства обстойно с прахосмукачка. Второ, нанася се професионален препарат за разграждане на замърсявания. Трето, извличане на замърсяванията с топла вода. 
Цени на пране на мека мебел Цената за пране на мека мебел е 7 лева на седящо място. Минималната стойност на поръчка е 60 лева. Предлагаме отлично качество, в комбинация с най-добрите цени на пазара. 
КонтактиСвържете се с нас на телефон 0885276777. Пишете ни на имейл info.brilliantcleaning23@gmail.com. Работим всеки ден от 9:00 до 20:00ч. 

Често задавани въпроси

Последни публикации

почистването на офиси
Почистването на офиси: Какво трябва да знаем?

Осигурете чист и уютен офис Почистването на офиси е важна […]

Вижте повече
почистване на мокет
Какво е важно да знаем когато почистваме мокет

Преди да започнеш почистване на мокет Когато създавате план за […]

Вижте повече
дълбоко почистване на килим
4 трика за дълбоко почистване на вашия килим

Ако вашият килим изглежда износен, следвайте нашите съвети за най-добрите […]

Вижте повече