Brilliant Cleaning

София, България

info@brilliant-cleaning.bg

Пране на мека мебел

Пране на мека мебел

Ежедневната употреба на мебели в дома води до постоянно натрупване на мръсотия и прах дълбоко в тъканта. Колко често обаче перете своите мебели?

Ние от Brilliant-cleaning идваме на помощ!

Предлагаме освежаващо и качествено пране на мека мебел

Това ще премахне упоритите петна и ще съживи яркия цвят на Вашия диван или мебел.

Вашето здраве е важно за нас. Ето защо работим с екологично чисти продукти, които са напълно безопасни за семейството и домашните любимци, но освен това предпазват меката мебел от повреди.

Използваме специална машина за качествено дълбоко почистване (екстрактор), с помощта на която впръскваме препарат, който прониква в дълбочина и елиминира микробите, акарите и всички източници на неприятни миризми. Това премахва мръсотията ефективно, без тапицерията да се намокри прекалено.

След като процесът на пране приключи, Вашите мебели ще изсъхнат бързо, така че ще са готови да им се насладите. Крайният резултат е дълготрайна свежест и мебели с подновен външен вид.

За задълбочено и ефективно пране ще Ви предложим:

  • пране на мека мебел
  • пране на фотьойл
  • дълбоко почистване от акари, прах и петна

Препоръчваме мебелите и килимите да се перат поне два пъти годишно.

Обадете се на 📞 0885 787 82, ще почистим Вашите мебели бързо, качествено и на достъпни цени!

Често задавани въпроси

С течение на времето мръсотия, прах и други потенциално вредни токсини могат да се уловят в тъканта на тапицерията, което може да доведе до алергии. Децата, възрастните хора и домашните любимци могат да бъдат особено податливи на тези видове вещества. Професионалното почистване на тъкани е много по-задълбочено от това, което можете да направите сами. Мебелите Ви не само ще изглеждат и миришат страхотно – те също ще бъдат много по-освежени и много по-приятни за използване.

Абсолютно! Както правим с нашето почистване на килими, ние ще почистим старателно Вашата тапицерия, така че да е чиста и свежа. За домове с деца или домашни любимци се препоръчва редовно професионално почистване. В тъканите може да има много козина от домашни любимци, което може да причини алергични реакции, а децата (и домашните любимци) могат несъзнателно да пренасят плесени и други токсини, което също може да представлява риск за здравето.

Предлагаме освежаващо и качествено пране на мека мебел. Това ще премахне упоритите петна и ще съживи яркия цвят на Вашия диван или мека мебел.

Оценете ни!
[Общо: 3 Средно: 5]

Последни публикации

почистване на килими
Професионално почистване на килими

С идването на зимата, става време и да извадим килимите. […]

Вижте повече
хлебарки
Почистване на дома от хлебарки

Топлината е една от основните причини, които помагат на хлебарки […]

Вижте повече
Почистване на под
Почистване на под

Предоставяме качествени услуги за почистване на под на конкурентна цена. […]

Вижте повече