Brilliant Cleaning

София, България

info@brilliant-cleaning.bg

Пране на мокети

Пране на мокети

Когато изберете професионалната услуга за пране на мокети, получавате по-дълбоко чисти, по-бързо съхнещи килими и по-здравословен дом за Вас и Вашето семейство. Премахвайки алергените и подобрявайки качеството на въздуха.

Използваме различни професионални методи за почистване в зависимост от тъканта, от която е изработена Вашата настилка – метод за извличане на гореща вода и метод за сухо почистване.

При нашите услуги използваме метод с ниско съдържание на вода. Което означава, че има по-малък риск от образуване на мухъл и плесен под мокета Ви. Което може да се дължи на прекомерната вода, използвана от повечето препарати за почистване. Ние използваме изцяло натурален, сертифициран разтвор за почистване на мокети и мокетени килими и пътеки. Който не съдържа тежки сапуни или химикали и е напълно безопасен и нетоксичен за Вашето семейство и домашни любимци.

Професионална услуга пране на мокети

Методът на химическо чистене има и две различни вариации

Ето за какво е подходяща всяка от тези техники за почистване:

  • Пране на килими с екстракция с гореща вода – почистването с екстракция с гореща вода е подходящо за повечето видове обикновени килими. Може да се използва върху синтетични (микрофибър, изкуствени, полиестер) и вълнени материали.
  • Сухо пране на килими – сухото почистване има два варианта, сухо пране за почистване на килими и сухо почистване на килими с разтворител. Праховото сухо почистване на килими се използва върху твърди килими, изработени от естествени влакна. Това са морска трева, юта, сизал и др. Разтворителното сухо почистване на килими се използва за скъпи килими и мека мебел, както и завеси от деликатни материали.
Професионална услуга пране на мокети Brilliant-cleaning

Какво включва пране на мокети:

  • извличане на всички видове петна,
  • прах и мърсотия.

Три основни предимства за инвестиране в професионално пране на мокети

  • Подобряване на здравословните характеристики на средата

Мокетът може да се превърне в дом за алергени, прахови частици и бактерии. Тези замърсители във вашите мокети могат да причинят широк спектър от здравословни проблеми, особено при деца и възрастни хора.

Редовното почистване с прахосмукачка помага за премахване на акари, повърхностни замърсявания и бактерии. Това обаче не е достатъчно. С течение на времето те се натрупват, увеличавайки риска от здравословни проблеми.

  • Подобряване качеството на въздуха

Колкото и странно да звучи, мръсният мокет може да попречи на въздушния поток в дома ви. Тъй като мокетът се задръства с прах, мръсотия и отломки, въздушният поток ще бъде компрометиран. Стаите в дома ви по-скоро стават неприятни и задушни. С чисти мокети вашият дом ще има подобрен въздушен поток и качество на въздуха.

  • Подобряване на вида и усещане на влакната на мокета

Професионалното почистване на вашия мокет ще ви помогне да подобрите външния вид и усещането на вашия под. С натрупването на мръсотия и прах влакната на мокета стават сплъстени, което прави мокета да изглежда стар и износен, както и да се усеща груб и плосък. 

Обадете се на 📞 0885 787 82, ще изперем Вашите мокети бързо, качествено и на достъпни цени!

професионално пране на мокети

Разгледайте и услугата ни за пране на матраци.

Eкстракцията при пране на мокетиВпръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета.
Ползи от професионалната услуга пране на мокетиПолучавате по-дълбоко чисти, по-бързо съхнещи мокети / килими и по-здравословен дом за Вас и Вашето семейство, премахвайки алергените и подобрявайки качеството на въздуха.
Ползи от редовното пране на мокетПоради специфичната структура, мокетът има свойството да задържа прах, в който много лесно се развиват болестотворни микроорганизми. Акарите са доказан причинител на респираторни заболявания и са причина за развитието на алергии.
Огледа на помещениятаЕ напълно безплатен! 
Райони, които покриваме Пране на мокети за следните градове: София, Пловдив, Пазарджик и Асеновград.

Често задавани въпроси

Последни публикации

почистване на мокет
Какво е важно да знаем когато почистваме мокет

Преди да започнеш почистване на мокет Когато създавате план за […]

Вижте повече
дълбоко почистване на килим
4 трика за дълбоко почистване на вашия килим

Ако вашият килим изглежда износен, следвайте нашите съвети за най-добрите […]

Вижте повече
когато мием прозорците си
Какво трябва да знаем, когато мием прозорците си

Нищо няма да освежи дома ви така, както да почистите […]

Вижте повече